6.4.3.2 Energiasimuloinnit

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR8ik6-YHfEvBOKUTC0kRin-GAWD7ofBJyNz9xv9vU3HrSsgjsGRMoexpDjh5mLa3XIbFjcQmnbdIbd/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mihin kuukausitason laskentaohjelmia tyypillisesti käytetään? Mitä kuukausitason energialaskureita on olemassa? Mihin dynaamisia simulointiohjelmia tyypillisesti käytetään? Mitä dynaamisia simulointiohjelmia on olemassa? Mihin optimointi-sovelluksia tarvitaan? Mitä optimointisovelluksia on olemassa? Milloin energialaskenta kannattaa hankkeessa aloittaa ja ajoittaa?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 6.4.3.2 Energiasimuloinnit, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.