4.9.2.2 Kaukolämmön kysyntäjousto

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSKxdWETKMqY_XgQrAkIImN2Nr1enr9CYzIB8L6wvQYF_lUrH1AIN_ESCippXYUqvH2mR3k_VhqTgRt/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Miksi kaukolämmön kysyntäjousto on tarpeen? Mikä on kaukolämmön kysyntäjouston tarkoitus? Miten kaukolämmön kysyntäjousto leikkaa päästöjä käytännössä? Mikä on kaukolämmön kysynnänjouston toimintaperiaate? Kuinka kysyntäjoustoon liittyminen vaikuttaa asumiseen ja kiinteistöön? Mitä taloudellista hyötyä kiinteistö voi saada kaukolämmön kysyntäjoustosta? Keskitetty vai hajautettu järjestelmä? Miten huonekohtainen lämpötilansäätö vaikuttaa pattereiden vesivirtaamiin?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 4.9.2.2 Kaukolämmön kysyntäjousto, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.