5.7.5 Kulutuksen ja olosuhteiden tarkka seuranta

()

Avainsanat

Editori

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

Oppimiskysymykset

Mitä puutteita on perinteisessä kulutuksen seurannassa? Mitä rakennuksia reaaliaikaisen seurannan hyödyt koskevat? Miksi reaaliaikainen seuranta? Mitä toimintoja modernit kulutus- ja olosuhdeseurannat mahdollistavat? Mitkä ovat tarkkojen kulutustrendien ja visuaalisten käyrien edut? Mitä sähkönkulutuksen reaaliaikainen kulutusseuranta pitää sisällään? Mihin mittaustietoja voidaan käyttää? Mitä tietoa sähkönkulutuksesta on saatavilla energiayhtiöiltä? Mitä sähkönkulutuksen reaaliaikainen kulutusseuranta pitää sisällään? Miksi vedenkulutusta kannattaa…

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 5.7.5 Kulutuksen ja olosuhteiden tarkka seuranta, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.