4.2.2 Ekominitalot

()

Avainsanat

Editori

Esityksen upotuskoodi

Oppimiskysymykset

Mikä on minitalon määritelmä? Mitä etuja on pienillä asumisneliöillä? Koskeeko rakennusmääräykset kiinteitä/ei liikuteltavia minitaloja? Koskeeko rakennusmääräykset traileriin päälle rakennettuja liikuteltavia minitaloja? Mitä seikkoja mahdollisessa minitalon kuljetuksessa on huomioitava? Mitä sääntöjä trailerin päälle rakennettavan minitalon tulee noudattaa? Minne minitaloja voi tyypillisesti rakentaa? Tarvitseeko minitalo rakennusluvan vai toimenpideluvan? Kummalla on pienempi hiilijalanjälki, kerrostaloasunnolla vai minitalolla? Voiko minitalosta…

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 4.2.2 Ekominitalot, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.