1.3.9 Minitalot

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokursseihin yms.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSntQJEXAmaaZPElm3zpSbpQfKDjypCJf3Oy_Wmwmg21uuFTTj1fHd7WQw9zu4DcgsFuikf81qzJl67/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on minitalon määritelmä? Mitä etuja on pienillä asumisneliöillä? Koskeeko rakennusmääräykset ei liikuteltavia minitaloja? Koskeeko rakennusmääräykset traileriin päälle rakennettuja minitaloja? Mitä seikkoja mahdollisessa minitalon kuljetuksessa on huomioitava? Mitä sääntöjä trailerin päälle rakennettavan minitalon tulee noudattaa? Minne minitaloja voi tyypillisesti rakentaa? Tarvitseeko minitalo rakennusluvan vai toimenpideluvan? Kumman hiilijalanjälki on pienempi, kerrostaloasunnon vai minitalon? Voiko minitalosta rakentaa nollaenergiatalon? Minkälainen minitalokulttuuri on maailmalla?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 1.3.9 Minitalot, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.