1.3.9 Minitalot

Lue / Luennoi | Editoi

Avainsanat

Mikrotalo | Minitalo | Siirrettävä talo | Tiny House

Oppimiskysymykset

Mikä on minitalon määritelmä? Kumman hiilijalanjälki on pienempi, kerrostaloasunnon vai minitalon? Mitä etua on minitalon pienuudesta? Koskeeko rakennusmääräykset minitaloja? Koskeeko rakennusmääräykset siirreltäviä minitaloja? Rakennuslupa vai toimenpidelupa siirrettävälle minitalolle? Mitä kuljetukseen liittyviä asioita liikkuvan minitalon suunnittelussa on huomioitava? Minne minitaloja voi rakentaa? Minkälainen minitalokulttuuri on maailmalla?

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSntQJEXAmaaZPElm3zpSbpQfKDjypCJf3Oy_Wmwmg21uuFTTj1fHd7WQw9zu4DcgsFuikf81qzJl67/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Kommentit ja ehdotukset

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 1.3.9 Minitalot, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.