5.3.3.2 Puurunkoisten seinien lisäeristäminen

()

Avainsanat

Editori

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotuskoodi

Diojen oppimiskysymyksiä

Minkälaisia korjausratkaisuja löytyy rintamamiestaloihin? Miten vanha runko tyypillisesti käyttäytyy uuden ulkopuolisen lämmöneristyksen kanssa? Miksi tiilijulkisivut ovat haasteellisempia ratkaisuja kosteusteknisesti kuin esimerkiksi tuulettuvat puujulkisivut? Miten tiiliverhouksen kosteusteknistä toimivuutta voidaan parantaa? Miten tiilijulkisivujen yhteydessä tyypillisesti käytetyt valesokkelit voi korjata energiatehokkaasti? Miksi puurunkoisiin rakennuksiin ei saa suunnitella tuulettumatonta rappausta? Miten rappausrakenne saadaan toimivaksi? Miten rakenne saadaan ilmatiiviiksi jos…

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä oppimateriaalille antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

CC BY-NC-ND 4.0 5.3.3.2 Puurunkoisten seinien lisäeristäminen, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.