5.3.3.2 Puurunkoisten seinien lisäeristäminen
Avainsanat
Editori
Esityksen upotuskoodi
<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vRAx8wtY0p2ncQ_uZJJf1T6r5M-XIHa7MWdaZlkjjvR-K8VU0cr0N3k5BzBFWg6yBiEbxG3WDrrb--o/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>
Diojen oppimiskysymyksiä
Minkälaisia korjausratkaisuja löytyy rintamamiestaloihin? Miten vanha runko tyypillisesti käyttäytyy uuden ulkopuolisen lämmöneristyksen kanssa? Miksi tiilijulkisivut ovat haasteellisempia ratkaisuja kosteusteknisesti kuin esimerkiksi tuulettuvat puujulkisivut? Miten tiiliverhouksen kosteusteknistä toimivuutta voidaan parantaa? Miten tiilijulkisivujen yhteydessä tyypillisesti käytetyt valesokkelit voi korjata energiatehokkaasti? Miksi puurunkoisiin rakennuksiin ei saa suunnitella tuulettumatonta rappausta? Miten rappausrakenne saadaan toimivaksi? Miten rakenne saadaan ilmatiiviiksi jos…
Palautteet
Eksergian aineistoihin on sisällytetty energiatehokkaaseen rakentamiseen tarvittavia hyviä käytänteitä ja periaatteita. Eksergia ei vastaa niiden sopivuudesta yksittäisiin rakennuskohteisiin sellaisinaan. Rakennuskohteiden toteutus tulee tehdä aina yksilöllisten toteutussuunnitelmien mukaisesti. Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Voit lähettää palautetta sähköpostiin [email protected]. Mikäli sinulla on Wiki-lisenssi, voit tehdä kommentin tai korjauksen suoraan diaan, ja Eksergian moderaattori käy sen mahdollisimman pian läpi. Kiitos avusta!
5.3.3.2 Puurunkoisten seinien lisäeristäminen, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.