5.9.3.3 Energiatehokas pyykinpesu ja kuivatus

()

Editori

Salasanan saamiseksi ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit.

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Esityksen upotus

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTTndz77Yep-jriJkkXt_J1vGJWqMMSziLBtyMoPwu8Ty2JTeY2MQ8oxMj3AUvLtNVUmZrU0hd5sI5k/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="749" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka paljon Suomen kotitalouksissa pestään pyykkiä vuodessa? Miten vaatteista voi pitää hyvää huolta vähentämällä pyykinpesua? Mikä pesulämpötila on sopiva peruslikaisille pyykeille? Ovatko vajaat pyykilliset ympäristöteko? Miksi pesukoneen koolla on valinnassa merkitystä? Millä energiatehokkaalla laitteella uusimmat kuivausrummut on varustettu? Mikä kuivaustapa on kaikista ekologisin?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 5.9.3.3 Energiatehokas pyykinpesu ja kuivatus, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.