5.9.3.3 Energiatehokas pyykinpesu ja kuivatus

Luentotila | Editori

Upotuskoodi verkkosivuille, verkkokurssiin jne.

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSqy-RYcVCK9FYqtUOMDCS7tePswNt5VbBb1qkYCFzJMEyBP6JOkkaPNqa2ahpDzvP4mYwHP-avsRRC/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Kuinka paljon Suomen kotitalouksissa pestään pyykkiä vuodessa? Miten vaatteista voi pitää hyvää huolta vähentämällä pyykinpesua? Mikä pesulämpötila on sopiva peruslikaisille pyykeille? Ovatko vajaat pyykilliset ympäristöteko? Miksi pesukoneen koolla on valinnassa merkitystä? Millä energiatehokkaalla laitteella uusimmat kuivausrummut on varustettu? Mikä kuivaustapa on kaikista ekologisin?

Palaute

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

CC BY 4.0 5.9.3.3 Energiatehokas pyykinpesu ja kuivatus, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.