3.6.3 Vesikiertoinen katto- ja seinälämmitys

()

Editori (jos sinulla ei ole salasanaa ks. Info → Käyttöoikeudet ja lisenssit)

Linkki jonka kautta dokumenttia pääsee joko muokkaamaan, kommentoimaan, lataamaan tai tulostamaan.

Upota esitys

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQP0B3ZS7tJjn2UKGe3kfkLT1_r1qPmCtIkJt32D4DJt2VwxCdsrKOgroOhvprZ_tGhlVuXjt4oX0lJ/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on kattolämmityksen periaate? Mitä etuja kattolämmityksessä on? Voidaanko kattolämmitys ja kattoviilennys yhdistää? Mitä haasteita kattolämmityksessä voi olla? Mitä tekijöitä kattolämmityksen lämpöhäviöiden laskennassa huomioidaan?

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Montako tähteä antaisit?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Vastaanottaisimme mielellään lisää tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY-NC-ND 4.0 3.6.3 Vesikiertoinen katto- ja seinälämmitys, jonka tekijä on eksergia, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen Lisenssi. Tätä lisenssiä täydentäviä käytön sallivia ehtoja voi löytyä sivulta Käyttöoikeudet ja lisenssit.