3.6.3 Vesikiertoinen katto- ja seinälämmitys

Luentotila | Editori

Upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQP0B3ZS7tJjn2UKGe3kfkLT1_r1qPmCtIkJt32D4DJt2VwxCdsrKOgroOhvprZ_tGhlVuXjt4oX0lJ/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Kattolämmitys | Lämmitysjärjestelmät | Seinälämmitys | Vesikeskuslämmitys | Vesikiertoinen lämmönjako

Oppimiskysymykset

Mikä on kattolämmityksen periaate? Mitä etuja kattolämmityksessä on? Voidaanko kattolämmitys ja kattoviilennys yhdistää? Mitä haasteita kattolämmityksessä voi olla? Mitä tekijöitä kattolämmityksen lämpöhäviöiden laskennassa huomioidaan?

Kommentit

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Nopeutat sivuston päivitystä kun annat vinkin lähteestä, josta luotettavaa tietoa löytyy lisää! Voit halutessasi myös itse muokata esitystä Wikipedian tavoin. Kiitos avusta! Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.

CC BY 4.0 3.6.3 Vesikiertoinen katto- ja seinälämmitys, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.