1.5.1 E-luku ja energiamuotokertoimet

()

Lisätoiminnot

Esityksen upotuskoodi

<iframe src="https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vTlLjP3WQ80ekwdT9kwQF7cT3QEHlkX25T6xeidHKvmkUMu1Rg1XjffE9HfhI5FatvJFs-_t-y17tgz/embed?start=false&loop=false&delayms=3000" frameborder="0" width="960" height="569" allowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true"></iframe>

Avainsanat

Oppimiskysymykset

Mikä on E-luku? Miksi E-luku on otettu käyttöön? Miten E-luku määritetään? Mitä ovat ns. energiamuotokertoimet ja mihin niitä tarvitaan? Mitkä ovat nykyiset energiamuotokertoimet Suomessa eri energialähteille? Milloin vaaditaan kuukausitason laskentaa? Entä milloin tarkempaa dynaamista laskentaa?

Syventävät aineistot ja linkit

Terveiset moderaattorille

Onko sinulla aiheesta uutta tietoa? Kiitos avusta! (Mikäli alle ei ilmestynyt palautelomaketta, kannattaa sivu ladata uudestaan tai lähettää palaute sähköpostiin posti @ eksergia.fi.)

Terveiset moderaattorille - oliko sivu hyödyllinen?

Äänien keskiarvo: / 5. Äänien määrä

Pahoittelemme ikävää käyttökokemusta!

Jos kerkeät, vastaanotamme mielellään tarkempaa tietoa asioiden korjaamiseksi!

CC BY 4.0 1.5.1 E-luku ja energiamuotokertoimet, jonka tekijä on Eksergia.fi - Wiki-oppiaineisto energiatehokkaasta rakentamisesta, annetaan käyttöön lisenssillä Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen Lisenssi.